Το να αλλάξεις τη ζωή σου, ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ,
δεν είναι τόσο δύσκολο όσο νομίζεις.

Δεν χρειάζονται τεράστιες αλλαγές από σένα για να καθρεφτίσουν τα αποτελέσματά τους στη ζωή σου. Μια απειροελάχιστη στροφή στην πορεία σου τώρα, μακροπρόθεσμα θα σε φέρει σε εντελώς διαφορετικά τοπία. Αρκεί να κρατήσεις σταθερά την κατεύθυνσή σου με επιμονή, συνέπεια και επανάληψη.

Το να έχεις επίσης ανθρώπους δίπλα σου που ακολουθούν τον ίδιο δρόμο με σένα, είναι το ιδανικό!

Ένας ίππος από μόνος του μπορεί να κινήσει ένα όχημα αλλά πολλοί μαζί μπορούν να δώσουν τεράστια ισχύ.

Η μεγάλη αλήθεια είναι ότι ως άνθρωποι τείνουμε να επηρεαζόμαστε από το περιβάλλον μας και ειδικά από την ενέργεια των ανθρώπων που συναναστρεφόμαστε.

Γι’ αυτό, είναι ύψιστης σημασίας – αν θέλουμε να αλλάξουμε τη ζωή μας προς το καλύτερο – να περιβάλλουμε τον εαυτό μας με την κατάλληλη ενέργεια, με τους κατάλληλους ανθρώπους.

Αυτή είναι η δύναμη της ομάδας! Τα άτομα που την αποτελούν, συντονίζονται στην ίδια συχνότητα και ανεβάζουν την ενέργειά τους, επιτυγχάνοντας τους στόχους τους, τα όνειρα και τις επιθυμίες τους.

Από το 2009, η εμπειρία μου από τον συντονισμό τέτοιων ομάδων (mastermindgroups όπως τις ονόμαζε ο Bob Proctor)είναι εκπληκτική!

Έχω δει ανθρώπους να δένονται μεταξύ τους με φιλίες τόσο δυνατές που διατηρούνται μέχρι και σήμερα. Να πετυχαίνουν στόχους που μέχρι τότε τους θεωρούσαν ανέφικτους και η ζωή τους να παίρνει διαφορετική κατεύθυνση, επηρεάζοντας και το δικό τους, προσωπικό περιβάλλον.

Αυτές οι ομάδες ωστόσο, μπορεί να μοιάζουν με τις γνωστές «ομάδες θεραπείας» αλλά ακολουθούν μια διαφορετική προσέγγιση: Αντί να βρίσκουμε τις αδυναμίες και τα λάθη, προσπαθώντας να τα διορθώσουμε…εστιαζόμαστε στη δύναμη που ο κάθε άνθρωπος διαθέτει και την ενισχύουμε

Οι γνώση και οι ασκήσεις που δουλεύουμε σε κάθε συνάντηση, συντελούν στην ενδυνάμωση και στην ανάπτυξη κάθε τομέα της ζωής των ανθρώπων. 

Γι’ αυτό το λόγο, η επιλογή των ατόμων κάθε ομάδας, γίνεται βάσει χαρακτηριστικών που συμπληρώνουν ένα κοινό σύνολο.

Η διαδικασία που ακολουθούμε είναι η εξής:

  • Σου στέλνω ένα ερωτηματολόγιο που θα χρειαστεί να συμπληρώσεις για να γνωρίζω κάποια πράγματα για σένα.
  • Επιλέγεις μέρες και ώρες που σε εξυπηρετούν καλύτερα.
  • Κάθε ομάδα θα αποτελείται από ± 10 άτομα.
  • Οι συναντήσεις θα γίνονται μέσω ZOOM, γι’ αυτό θα χρειαστεί να κατεβάσεις την εφαρμογή (αν δεν την έχεις ήδη)

Το πρόγραμμα των ομάδων είναι το εξής:

  • Αφού επιλεγούν τα άτομα της ομάδας, θα δημιουργηθεί πρώτα μια ομάδα επικοινωνίας στο Viber, έτσι ώστε να βλέπουν όλοι τις ανακοινώσεις μέσω γραπτών μηνυμάτων.
  • 1 δοκιμαστική συνάντηση γνωριμίας και συντονισμού (διάρκειας μισής ώρας)
  • 5 συναντήσεις (1 κάθε εβδομάδα) on-line (διάρκειας μιάμισης ώρας)

Η διαδικασία:

  • Στο πρώτο μέρος της συνάντησης θα δίνω πληροφορίες και θα εξηγώ τη «θεωρία» της ημέρας και στο δεύτερο μέρος θα συζητάμε τις ερωτήσεις, απορίες και προσωπικές εμπειρίες. (αν κάποιος δεν επιθυμεί να μοιραστεί προσωπικά θέματα, δεν είναι απαραίτητο να το κάνει
  • Στο τέλος κάθε συνάντησης θα λαμβάνεις το βίντεο, για να μπορείς να το μελετήσεις με την ησυχία σου, καθώς και τις σημειώσεις της ημέρας. (σε περίπτωση που κάποιος δεν θα μπορεί να συμμετέχει σε κάποια συνάντηση, το βίντεο και οι σημειώσεις θα του αποστέλλονται κανονικά)