Για πολλά χρόνια πίστευα ότι η ζωή μου εξαρτιόταν από το περιβάλλον και τις καταστάσεις μου.

Ότι τα όνειρα και οι επιθυμίες μου για μια καλύτερη ποιότητα ζωής δεν αφορούσε το «τι ήθελα» αλλά το «τι μπορούσα». Κι αυτά που πίστευα ότι μπορούσα ήταν ελάχιστα.

Στα 40 μου λοιπόν, αποφάσισα να αλλάξω τη ζωή μου αλλάζοντας την άποψη που είχα ως τότε για τον εαυτό μου.

Βλέπεις, πίστευα πως δεν είμαι αρκετά καλή, αρκετά έξυπνη, αρκετά ικανή για να ζήσω μια διαφορετική ζωή από αυτή που ζούσα. Και τα αποτελέσματά μου φυσικά, καθρέφτιζαν αυτή την πεποίθηση…

Ώσπου, βρήκα τον τρόπο να αλλάξω τα πάντα!

Κι από τότε έχει γίνει ο σκοπός μου να μοιράζομαι αυτόν τον τρόπο με όσους θέλουν και είναι διατεθειμένοι να ανεβάσουν τη ζωή τους σε ένα εξαιρετικό επίπεδο.

Επειδή η ζωή κάθε ανθρώπου είναι πολύτιμη και αξίζει να τη ζει εξαιρετικά!

ABOUT

Λίγα πράγματα
για μένα

Ξεκίνησα ως Παιδαγωγός προσχολικής ηλικίας. Η αγάπη μου για τα παιδιά και το πάθος μου για την Ψυχολογία με ώθησαν στην επιλογή των σπουδών μου. Η πραγματική μου σπουδή ωστόσο, ήταν στα χρόνια που δούλεψα με τα παιδιά και στην ουσία μαθήτευσα δίπλα σ’ αυτούς τους μικρούς δασκάλους. Και το πολυτιμότερο μάθημα που μου έδωσαν είναι πως η ευτυχία και η επιτυχία δεν είναι στόχοι αλλά αναφαίρετο δικαίωμα κάθε ανθρώπινης ύπαρξης.

Στα χρόνια που ακολούθησαν και κάνοντας τα δικά μου παιδιά (2 κόρες που αποτελούν τη μεγαλύτερη ευλογία της ζωής μας με τον Γιώργο, τον άντρα μου) κατανόησα πως αυτό το δικαίωμα στην ευτυχία μεγαλώνει και ισχυροποιείται όταν το μοιράζεσαι και το προσφέρεις. Κι αυτό φυσικά σημαίνει, απαιτεί και δημιουργεί Ανάπτυξη.

Μέσα από αυτή μου την προσπάθεια να προσφέρω στην οικογένειά μου, άλλαξε πολλές φορές η επαγγελματική μου κατεύθυνση. Παιδαγωγός, πωλήτρια, σερβιτόρα, υπάλληλος γραφείου, ήταν κάποιες από τις δουλειές που δοκίμασα. Όλες με γνώμονα την οικονομική σταθερότητα…η οποία ποτέ δεν ερχόταν.

Το 1998 ξεκίνησα τη δική μου επιχείρηση (κατάστημα καταδυτικού εξοπλισμού) και κλείνοντάς τη το 2006 βρέθηκα με ένα μεγάλο χρέος στην πλάτη και πλέον την επιτακτική ανάγκη να βρεθεί λύση στο οικονομικό πρόβλημα.

Αυτό με ώθησε να κατευθυνθώ προς την ελεύθερη πώληση και να κατανοήσω τη σημαντικότητα της εκπαίδευσης που απαιτεί η επιτυχία σε κάθε τομέα. Άρχισα να μελετώ και να εκπαιδεύομαι στην Τέχνη της Επικοινωνίας, ανασύροντας από μέσα μου το πάθος για την Ψυχολογία και τις ανθρώπινες σχέσεις.

Η μεγάλη στροφή στη ζωή μου ήρθε το 2007 όταν για πρώτη φορά είδα το «The Secret». Εκεί ανακάλυψα την έννοια του Νόμου της Έλξης και ξεχώρισα από όλους τους δασκάλους τον Bob Proctor. Μίλησε μέσα μου με τον τρόπο του και χωρίς να ξέρω το πώς ή το τι θα κάνω, πήρα την απόφαση να τον γνωρίσω από κοντά και να γίνω συνεργάτης του.

Για 2 χρόνια μελετούσα με πάθος το υλικό του, ακολουθώντας κατά γράμμα τις οδηγίες των προγραμμάτων του και έτσι το 2009 βρέθηκα στην Αμερική για την εκπαίδευση ως LIFESUCCESS CONSULTANT, παίρνοντας την πιστοποίηση ως επίσημη συνεργάτης του στην Ελλάδα.

Γυρίζοντας πίσω, ξεκίνησα να μοιράζομαι αυτή τη Γνώση, μέσα από σεμινάρια, ομάδες και προσωπικές συναντήσεις, εξασκώντας στους ανθρώπους και περισσότερο σε μένα την ίδια, την Επιμονή, την Εστίαση και την Πίστη στη Δύναμη του ανθρώπινου μυαλού.

Στα χρόνια που ακολούθησαν συνέχισα να εκπαιδεύομαι και να συμμετέχω σε νέα σεμινάρια του Bob Proctor, του Dr. Joe Dispenza, του Tony Robbins, της Mel Robbins και πολλών άλλων. Από όλους τους έπαιρνα νέες πληροφορίες και τεχνικές, προσαρμόζοντάς τες στη δική μας Ελληνική πραγματικότητα και Νοοτροπία, δημιουργώντας πλέον το δικό μου Σύστημα.

Όλα αυτά τα χρόνια, δουλεύοντας με τον εαυτό μου και με χιλιάδες ως τώρα ανθρώπους, δεν γίνεται να μην αναγνωρίσω αυτή την εκπληκτική Ικανότητα που διαθέτουμε ως άνθρωποι να υπερβαίνουμε τις καταστάσεις μας.

Έχω γίνει μάρτυρας τεράστιων αλλαγών, μεταμορφώσεων θα έλεγα, και πάντα καταγράφοντας αυτό το μονοπάτι των ανθρώπων εμφανίζεται το ίδιο πάντα σχέδιο επιτυχίας.

Νιώθω στ’ αλήθεια τυχερή και ευγνώμων πραγματικά που βιώνω από κοντά αυτό το μεγαλείο των ανθρώπων, μαζεύοντας εμπειρίες και πολύτιμα παραδείγματα που ισχυροποιούν όλο και περισσότερο την Πίστη μου στο ότι ως άνθρωποι μπορούμε να καταφέρουμε ό,τι βάλουμε στο μυαλό μας.

Αν είσαι κι εσύ έτοιμος να ανεβάσεις τη ζωή σου σε ένα Εξαιρετικό επίπεδο, είμαι εδώ για να σε συνοδέψω στο πιο όμορφο, συναρπαστικό ταξίδι.

Και με όλη μου την Πίστη και τη σιγουριά σου δηλώνω:

Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ και μπορείς να καταφέρεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου! ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗ!